Saltar apartados

Arxiu de la Democràcia

Accés directe a

Col·leccions digitals

Selecció d'imatges i documents digitalitzats dels fons de l'Arxiu de la Democràcia: fotografies de manifestacions en la província d'Alacant, arxiu personal de José Bevià Pastor, col·lecció de fotografies de l'exili, cartells de l'Associació Independent de Teatre d'Alacant (AITA), etc.

Accés a la col·leccions digitals

Publicacions

Audiovisuals

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

19/09/2018
Exposició 10 anys de l'Arxiu de la Democràcia en la Seu

Dijous 20 de setembre a les 20 hores en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant tindrà lloc la inauguració de l'Exposició: 10 anys de l'Arxiu de la Democràcia. Es podrà visitar fins al dia 28 de setembre

CulturaExposicions
17/09/2018
Exposició en Callosa d' En Sarrià

Fins al pròxim 26 de setembre en la Casa de Cultura de l'Ajuntament de Callosa d' En Sarrià podeu gaudir de l'exposició: "Nosaltres 30 anys de´l Estatut d' Autonomia"

CulturaExposicions
31/07/2018
Dret de cancel·lació i rectificació de dades personals

Amb data d'avui, hem procedit a l'eliminació en la base de dades de represaliados pel franquisme en la província d'Alacant de la fitxa corresponent a D. Vicente Alfonso Perales, natural i veí d'Oriola, a petició de la família, la qual ha proporcionat dades biogràfiques que difereixen dels publicats inicialment, per la qual cosa la seua inclusió en la base de dades podria haver-se a causa d'un error d'identificació del titular de les dades.

30/07/2018
Drets de rectificació o cancel·lació de dades personals en la base de dades de represaliados del franquisme

La base de dades de represaliats del franquisme allotjada en nostre lloc web conté dades obtingudes de la consulta de documents d'accés lliure disponibles en els arxius públics, si bé pot donar-se el cas d'errors en les dades arreplegades en el moment en què es van tramitar els expedients o altres circumstàncies. Qualsevol familiar directe pot fer ús dels drets de rectificació o cancel·lació segons consta en la clàusula de protecció de dades al peu d'aquesta pàgina.

 

05/07/2018
Exposició Dones de la transició a Petrer

Aquesta vesprada a les 20 hores en el Forn Cultural de Petrer s'inaugurarà l'exposició Dones de la Transició. L'entrada és lliure i serà visitable fins al dia 29 de juliol.

CulturaExposicions
05/06/2018
Completada la base de dades de represaliats del franquisme en la província d'Alacant

Ja es poden consultar les dades de represaliats pel franquisme de la totalitat de la província. En total sumen 20.974 fitxes corresponents als 139 municipis. Però les recerques no es detenen, ja que se seguiran ampliant noves entrades i realitzant correccions a partir de les noves fonts documentals que es disposen.

L'Arxiu de la Democràcia en les ones
Centenari del naixement de Manuel Molina Rodríguez (1917-1990)
Visita a l'Arxiu del Director de la Fundació Miguel Hernández d'Oriola
Entrada de nova documentació
Col·laboració amb l'Arxiu Municipal d'Alcoi

Arxiu de la Democràcia


Archivo General de la Universidad de Alicante
Archivo de la Democracia
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9757

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ArDemocraciaUA

Facebook: https://www.facebook.com/archivodelademocracia

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464