Saltar apartados

Arxiu i biblioteca Manuel Molina

Manuel Molina Rodríguez (Oriola 1917-Alacant 1990) es va iniciar en la poesia en els anys 30, en l'ambient poètic de Miguel Hernández i els amics d'Oriola. A partir dels anys 40, va desenvolupar una intensa activitat literària dedicada a la poesia, la crítica i l'edició literària. Va mantenir una extensa relació epistolar amb destacades personalitats de la cultura, especialment amb altres poetes espanyols i va contribuir molt activament a la conservació i difusió de l'obra de Miguel Hernández.

Biografia

Llegat documental

Principals continguts:

Catàleg documental

Per a localitzar referències concretes dins del conjunt del llegat documental cal accedir al catàleg general de l'Arxiu de la Democràcia i utilitzar alguna d'aquestes opcions de consulta:

  • Cerca bàsica: escriure una o diverses paraules clau en la finestra de cerca (Exemple: Molina poesia).
  • Cerca avançada: escriure una o diverses paraules clau en qualsevol de les finestres de cerca; a més permet limitar la cerca al “Subfondo Manuel Molina Rodríguez” prèvia selecció en la finestra "Subfondo o col·lecció".

 

 

 

 

 

 

Arxiu de la Democràcia


Archivo General de la Universidad de Alicante
Archivo de la Democracia
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
arxiu.democracia@ua.es

Tel: (+34) 96 590 9757

Facebook: https://www.facebook.com/archivodelademocracia

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464